• Személyre szabható hajápolás a SalonLab Analyzer és a Fibre Clinix segítségével

  Személyre szabható hajápolás a SalonLab Analyzer és a Fibre Clinix segítségével

  Olvasási idő: 4 perc Korszakalkotó áttörés a digitális hajdiagnosztikában a Schwarzkopf Professionaltől… Minden igyekezetünkkel és a legújabb innovációkkal segítjük a fodrászainkat, hogy könnyebb legyen számukra az átalakuló új világhoz való alkalmazkodás. A díjnyertes Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer és a hozzá kapcsolódó konzultációs applikáció a fodrászok szakértelmét adatalapú ismeretekkel kombinálja a valóban személyre szabott, szalon-exkluzív vendégélmény érdekében. A Schwarzkopf Professional a Fibre Clinix termékcsalád mellé rendelkezésre bocsátja a SalonLab Smart Analyzert és konzultációs alkalmazást is annak érdekében, hogy személyre szabható hajápolást, ezáltal pedig látványos eredményeket biztosítson már az első használattól kezdve. Ismerkedj meg a SalonLab Analyzerrel és a Fibre Clinix termékeivel cikkünkben!

 • Értesülj elsőként a Schwarzkopf Professional legfontosabb híreiről!

  Értesülj elsőként a Schwarzkopf Professional legfontosabb híreiről!

  Olvasási idő: 2 perc Elsők közt értesülhetsz az Schwarzkopf Professional innovációiról, rendezvényeiről, oktatásairól és egyéb aktuális témáiról. Hogy hogyan? Mi sem egyszerűbb, csak egy percet kell rászánnod! Mutatjuk, hogyan követheted nyomon hónapról hónapra a legfrissebb információkat a hírlevél segítségével!

 • HelpYourSalon: már magyar nyelven! Online ajándékutalvány fodrászszalonoknak

  HelpYourSalon: már magyar nyelven! Online ajándékutalvány fodrászszalonoknak

  Olvasási idő: 3 perc A nemzetközi fodrászközösség elkötelezett támogatójaként a Schwarzkopf Professional felajánlja támogatását a HelpYourSalon https://hu.helpyoursalon.com/ szolidaritási kezdeményezésén keresztül, amellyel a nehéz helyzetbe jutott fodrászok helyzetén igyekszik javítani. A koronavírus kitörése további korlátozásokkal jár majd, amelyek az életünk minden részletére hatással lesznek. A szalonokat a szakemberek és vendégek érdekében legtöbben bezárták, ami egyet jelent azzal, hogy a fodrászok bevétele jelentősen lecsökkent. A Schwarzkopf Professional szolidaritást vállal a nemzetközi fodrászközösséggel és a tudása legjavával igyekszik támogatni, fenntartani és segíteni a bajba jutottakat. Ennek egyik hangsúlyos eleme a HelpYourSalon.com, amely kezdeményezést a fodrászok megsegítésére hozta létre.

 • Frizura trend 2020 Essential Looks kollekció

  Frizura trend 2020 Essential Looks kollekció

  Olvasási idő: 7 perc A Schwarzkopf Professional Essential Looks kollekciójának célja mindig is az volt, hogy felrázza az állóvizet és forradalmi újdonságokkal kápráztassa el a szakma képviselőit. Bár az Essential Looks inspirációval látja el a világ legkülönbözőbb tájain élő fodrászokat, TE vagy az, aki képes azokat trendi, releváns, ellenállhatatlan és szalonbarát hajviseletekké alakítani. Az Essential Looks Spirit kollekció bombaként robban a divatvilágban és eddig nem látott trendekkel és technikákkal újdonságokkal látja el a fodrászipar krémjét. Messze elmúltak már azok az idők, amikor a divatheteket egy maroknyi ember irányította. Az új trendek sokkal ösztönösebbek, sokkal szélesebb réteget szólítanak meg, és beindítják azt a kulturális eszmecserét, amelyre most mindannyiunknak nagy szüksége van…

 • Fodrász képzés díjmentesen ONLINE. Hajfestés. Hajvágás. Styling. Termékismeret. Légy naprakész!

  Fodrász képzés díjmentesen ONLINE. Hajfestés. Hajvágás. Styling. Termékismeret. Légy naprakész!

  Olvasási idő: 3 perc Az ASK a Schwarzkopf Professional globális oktatási rendszere, mely kiemelkedő tudás anyagot és támogatást biztosít a fodrászok számára, hogy a mindennapokban a művészet is előtérbe kerülhessen. Fodrász képzés díjmentesen ONLINE. Hajfestés. Hajvágás. Styling. Termékismeret. Légy naprakész! Mutatjuk a részleteket.

 • Európa legújabb fodrász oktató központja – Schwarzkopf Professional ASK Academy Budapest

  Európa legújabb fodrász oktató központja – Schwarzkopf Professional ASK Academy Budapest

  Olvasási idő: 2 perc Nagyszerű hír! A Schwarzkopf Professional ASK Academy Budapest 2020. januárban újra megnyitotta kapuit. Megújult környezet, digitalizált eszközök, környezettudatosság, modern berendezés, mi kell még? A Schwarzkopf Professional ASK Academy Budapest oktatócsapat 2020-ban ilyen közegben látja vendégül a szemináriumokra jelentkező fodrászokat. Tudj meg még többet a megújult oktatási központról!

 • Shaping Futures – a felnövekvő fiatal fodrász generáció támogatása Magyarországon

  Shaping Futures – a felnövekvő fiatal fodrász generáció támogatása Magyarországon

  Olvasási idő: 3 perc A Schwarzkopf Professional és az Innova Szociális Innovációs és Képzési Alapítvány közös célja a felnövekvő fiatal fodrászgeneráció segítése – a hátrányos helyzetű diákok számára egy személyre szabott kiugrási lehetőség biztosítása. A Shaping Futures program nemzetközi kezdeményezése Magyarországon immáron már második alkalommal valósult meg.

 • Adj új lendületet a hajfestési szolgáltatásaidnak – Schwarzkopf Professional IGORA COLOR10

  Olvasási idő: 3 perc 2019 nyarán a Schwarzkopf Professional megbízható és kimondottan gyors hajfestés szolgáltatásokra tervezett márkája, az IGORA COLOR10 hat tartós, természetes hatású, hideg árnyalattal bővíti a szortimentjét – trendi hajszínek, mindössze 10 perc alatt! Ha eleged van az időigényes hajfestésekből, ám nem szeretnél lemondani a káprázatos színekről, keresd az IGORA COLOR10 szolgáltatásokat a Schwarzkopf Professional szalonokban.

 • Magával ragadó hajszínek- a Budapest Hair Show fodrász eseményen a Schwarzkopf Professional jóvoltából

  Olvasási idő: 4 perc BUDAPEST HAIR SHOW – tanulás, inspiráció, party egy helyen fodrászoknak! A Schwarzkopf Professional már az első esemény mögé állt. A Budapest Hair Show egy gigantikus kezdeményezés, ahol a fodrász szakmát a megfelelő minőségben egy átfogó szakmai nap alkalmán ünnepelhettük: KÖZÖSEN szakmabeliekkel, márkákkal, forgalmazókkal. A Schwarzkopf Professional 100%-ban jelen volt az eseményen: délelőtti VIP szeminárium, nagyszínpadi look & learn oktatás és egy páratlan showműsor keretében, valamint kreatív standja által is megmutatta legújabb termékeit, szalonszolgáltatásait és a márkában rejlő lehetőségeket. A hónapokon át tartó kitartó munkáért köszönet a Schwarzkopf Professional vezetőségének és minden kollégájának! Köszönet: Sztranyánszki Zsuzsa, Demeter Beáta, Vágási Lídia. Fodrászok: Blanke Dávid, Madarász Viktor, Sebestyén Joci, Láng Boglárka, Lukovics Dani, Bódis Richárd, Szofrán Zsolt, Pallai Petra, Lázár Joci, Lukovics Áron, stylist: Kazal Viktória, Szudi Roberta, backstage Asszisztens és koreográfus: Aipli Ágnes, Hídvégi Szandra, ügynökség: Lime Creative, smink: Vadócz Edina, Amin B. Ildikó, Lucaciu Klaudia, Varga Noémi, Pető Andrea, Hidvégi Boglárka, technika: Nagy Bence, Garamszegi Szilárd, Buday Sebestyén, ruhák: Sugarbird.

 • tbh – true beautiful honest, a Schwarzkopf Professional első tartós hajfestéke, amellyel autentikus hajszínek érhetők el

  tbh – true beautiful honest, a Schwarzkopf Professional első tartós hajfestéke, amellyel autentikus hajszínek érhetők el

  Olvasási idő: 3 perc A Schwarzkopf Professional büszkén jelenti be a várva várt újdonságát, a tbh –true beautiful honest autentikus hajfestéket. Teljesen egyedi, bársonyosan autentikus és hitelesen őszinte megoldásival új szintre emeli a hajfestési szolgáltatásokat, amelyekről 2019 áprilisától saját magad is meggyőződhetsz a Schwarzkopf Professional szalonokban.

Legutóbbi hírek

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre

* Kötelező kitölteni

Magazinunk

Tavalyi számunk!

„Hírdetés”