Személyre szabható hajápolás a SalonLab Analyzer és a Fibre Clinix segítségével

Olvasási idő: 4 perc

 

Kényelmes használat és azonnali eredmények a Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer segítségével

A Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzerrel a fodrászok minden esetben a vendég egyéni hajszükségleteinek és -típusának megfelelő termékeket és szolgáltatásokat választhatják, amelyeket a haj molekuláris felépítésére alapozhatnak. Ez a forradalmi technológia infravörös közeli szenzorokkal a haj belső állapotát méri a korábbi hajdiagnózisokkal ellentétben, amik kizárólag a külső hajfelszínt elemezték. A könnyű, kézben elférő, ergonomikus kialakítású eszköz haptikus jelzésekkel kommunikál, azonnali eredményeket és kényelmes használatot biztosít.

 

Fibre Clinix Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional SalonLab, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Schwarzkopf Professional SalonLab konzultációs applikáció, mely forradalmasítja a szalonélményt

A SalonLab Smart Analyzerhez egy rendkívül felhasználóbarát Schwarzkopf Professional SalonLab konzultációs alkalmazás is biztosított, amely a SalonLab Smart Analyzerhez kapcsolódva megjeleníti a konzultációs folyamatot. Az intelligens alkalmazás egy átfogó hajprofilt állít fel, amit a fodrászok a szakmai tudásuk alapján kiértékelnek, majd érthető és tényszerű tájékoztatást nyújtanak a vendégeiknek, ezáltal pedig korábban nem látott szintre emelik a konzultációs élményt!

A SalonLab négy egyszerű lépésen és az innovatív eszközein keresztül forradalmasítotja a szalonélményt:

1.     Szakértői input: végigvezeti a fodrászokat és vendégeket a hajtörténet és célok azonosításához

2.     Elemzés: egy egyszerű és gyors szkennelési folyamaton keresztül

3.     Eredmény: egyéni hajdiagnózis eredmény az alkalmazáson keresztül

4.     Ajánlás: egyedi hajprofil felállítása a személyre szabott szalon-exkluzív szolgáltatással és otthoni hajápoló termékekkel

 

Fibre Clinix Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional SalonLab, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Látványos eredmény az első használattól kezdve – a SalonLab Analyzer & Smart App és a Fibre Clinix együttes hatása

A mélyreható hajápolás iránt elkötelezett Schwarzkopf Professional a frissen bevezetett Fibre Clinix termékcsalád mellé rendelkezésre bocsátja a SalonLab Smart Analyzert és konzultációs alkalmazást is. Mindez pedig szemet gyönyörködtető, holografikus részletekkel díszített, pasztell árnyalatú csomagolásban érkezik. Ez az egyedülálló termékcsalád nagyon hatékony, személyre szabható hajápolást, ezáltal pedig látványos eredményeket biztosít már az első használattól kezdve.

Az intenzív regeneráló teljesítményének és tökéletes személyre szabhatóságának köszönhetően a Fibre Clinix a szalonban az egyedi Tribond szolgáltatással kezdődik, amely a SalonLab Smart Analyzer eredményeire épül. A hajápolás otthon a vendég különböző hajszükségleteinek megfelelő termékcsaláddal folytatódik, amelynek meghatározásában a SalonLab konzultációs alkalmazás segíti a szakembereket.

 

Fibre Clinix Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional SalonLab, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Fibre Clinix a szalonban lépésről lépésre

A vendégek napjainkban professzionális tanácsadás és személyre szabott megoldások után kutatnak, amelyek megfelelnek az egyedi igényeiknek. A Schwarzkopf Professional tökéletesen érti ezt, és pontosan ezért kínál az új Fibre Clinix egyedi megoldásokat a hajápolás minden szintjén. A regenerálás a szalonban, a személyre szabott Tribond-szolgáltatással kezdődik, amely azonnal visszaállítja a haj egészséges állapotát.

Első lépés a tisztítás, melynek során a gyengéd, mégis hatékony Fibre Clinix Tribond sampon tisztítja és előkészíti a hajszerkezetet az egyedi Fibre Clinix pakoláshoz. A kínálat két Fibre Clinix Tribond pakolást (vékony- vagy vastagszálú hajra) tartalmaz, melyek intenzív ápolást biztosítanak a hajnak. Emellett a testre szabhatóságnak is nagy szerepe van, a haj szükségleteihez illő kezelés a megfelelő Fibre Clinix Booster és Fibre Clinix Tribond pakolás összekeverésével egyszerre kezelhető a haj külső és belső károsodása. Legyen akár színkezelt, károsodott, száraz, vékonyszálú vagy kezelhetetlen a haj, a hozzá illő Booster segít a problémák megoldásában!

 

Fibre Clinix Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional SalonLab, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Fibre Clinix otthoni használatra

Ha hosszan tartó eredményekre vágysz, folytasd a hajápolást az otthoni használatra szánt, saját hajszükségleteidnek megfelelő termékekkel. Minden otthoni használatra szánt Fibre Clinix termékcsalád az alábbi termékekben érhető el: sampon, balzsam, hajban maradó balzsam, pakolás és booster. A szolgáltatás különlegessége többek között abban rejlik, hogy a különböző Fibre Clinix Boosterek és a Fibre Clinix pakolások keverhetőek egymással, a szolgáltatás ezáltal pedig egyszerre több hajszükségletet képes megcélozni.

 

Fibre Clinix Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional SalonLab, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Emeld soha nem látott szintre a hajápolást a Fibre Clinix technológiájával!

A Schwarzkopf Professional intenzív regeneráló technológiájának köszönhetően a Fibre Clinix korábban soha nem látott szintre emeli a hajápolást a személyre szabható, szalon-exkluzív szolgáltatásaival és otthoni használatra szánt termékeivel. A titok a Triple Bonding technológiában rejlik, mely 10 év kutatás eredményeire alapoz, belülről erősíti meg a hajszerkezetet, amitől az akár 10x erősebbé válik. Emellett pedig a C21-technológia is fontos szerepet kap, melynek segítségével a haj fényesebbé és kezelhetőbbé válik.

 

Fibre Clinix Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional SalonLab, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Tudj meg mindent a Fibre Clinix és SalonLab szolgáltatásokról

Ha többet szeretnél megtudni a Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzerről és a konzultációs alkalmazásról, valamint a Fibre Clinix termékekről és szalon-exkluzív szolgáltatásokról, lépj kapcsolatba a helyi Schwarzkopf Professional képviselőddel vagy kattints IDE! A Fibre Clinix termékekről ITT is tájékozódhatsz! Ha te sem tudsz betelni a lebilincselő oktatási tartalmainkkal, mindenképp látogass el az ASK eAcademyre.

 

Fibre Clinix Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional SalonLab, Bwnet online időpontfoglaló program

 

 

 

Kövess minket a Facebook is!