Adj új lendületet a hajfestési szolgáltatásaidnak – Schwarzkopf Professional IGORA COLOR10

Olvasási idő: 3 perc

 

Adj új lendületet a hajfestési szolgáltatásaidnak a Schwarzkopf Professional IGORA COLOR10 márkájával még ma!

Vége az időigényes hajfestésnek a fodrásznál! Lehengerlő hajszínek a Schwarzkopf Professional IGORA COLOR10 tartós, természetes hatású hajfestékei által. EZ MAGA A CSODA!

 

SKP, Schwarzkopf Professional, igora color10, color10, hajfestés fodrásznál, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

IGORA COLOR10: Fast-Colour-technológia

Hogyan is működik a Schwarzkopf Professional IGORA COLOR10?

A gyorshordozóként működő aminosavhordozó-technológiának köszönhetően, a színpigmentek gyorsabban épülnek be a hajszálakba. Az IGORA COLOR10 nem csak, hogy 10 perc alatt képes kifejteni a hatását, de az ápoló formula hosszan tartó színeredményt és akár teljes fedést is biztosít.

 

SKP, Schwarzkopf Professional, igora color10, color10, hajfestés fodrásznál, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

IGORA COLOR10

ÚJ Lookok és szolgáltatások szalonoknak

Az új IGORA COLOR10 szolgáltatások a természetes és hideg árnyalatok lenyűgöző választékát kínálják, amelyek mindegyikével kifinomult, diszkrét, mégis trendi eredmények érhetőek el!

Két vadonatúj, szalonok számára kifejlesztett szolgáltatást alkottak meg, amelyekkel a szakemberek teljes mértékben kihasználhatják az új árnyalatok előnyeit:

Ha kifinomult, vagány lookot szeretnél, válaszd a színeket káprázatosan kiemelő Colour Grading technikát. A lookot a szabadkézi technikával, finom árnyalással érheted el. Vigyél fel sötétebb árnyalatokat a lenőtt részekre, a haj hosszán pedig dolgozz szőkébb tónusokkal, és garantált a természetes hatású, kiegyensúlyozott végeredmény!

A Shine Halo look egy finom árnyalatokat kombináló, multidimenziós hatású stílus. Ennél a looknál három különböző árnyalattal dolgoznak, amelyeket hátulról előre, leválasztásonként visznek fel. A leválasztások mértékét és a kiválasztott árnyalatokat a haj hosszához és sűrűségéhez igazítják, hogy az eredmény egy ragyogó frizura legyen.

 

SKP, Schwarzkopf Professional, igora color10, color10, hajfestés fodrásznál, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

Az IGORA COLOR10

32 színárnyalat – mely egymással keverhető

Az IGORA COLOR10 teljes, 32 árnyalatból álló szortimentje egymással teljes mértékben keverhető, amely lehetővé teszi a fodrászoknak, hogy erősítsék a szalonjuk üzleti potenciálját a gyümölcsöző szolgáltatásokon – például a gyors tőfestésen, színpanelek elhelyezésen vagy gyorsfestésen – keresztül. A rövidebb szolgáltatási időnek köszönhetően az IGORA COLOR10 a tökéletes választás az utcáról betévedő vendégeknek, a bizonytalanoknak és mindenkinek, aki értékeli a gyors hajfestési szolgáltatásokat.

 

Tudj meg mindent az IGORA COLOR10 lehetőségekről Schwarzkopf Professional területi képviselődtől

További információért keresd az IGORA COLOR10 portfóliót – beleértve a legújabb természetes hatású és hideg árnyalatokat, illetve az ezekhez megfelelő technikákat – a Schwarzkopf Professional képviselőinek segítségével! Váltsd valóra az elképzeléseidet az ASK Education hajfestési szemináriumaival!

 SKP, Schwarzkopf Professional, igora color10, color10, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

IGORA COLOR10 a közösségi médiában

Ne felejtsd el követni a @schwarzkopfpro-t a közösségi médiában, és maradj naprakész a legújabb IGORA COLOUR10 lookokkal és inspirációval az #IGORACOLOR és #IGORA hashtageken keresztül.

 

Ez is érdekelhet: 

Magával ragadó hajszínek – a Budapest Hair Show fodrász eseményen a Schwarzkopf Professional jóvoltából

BUDAPEST HAIR SHOW – tanulás, inspiráció, party egy helyen fodrászoknak!
A Schwarzkopf Professional már az első esemény mögé állt. A Budapest Hair Show egy gigantikus kezdeményezés, ahol a fodrász szakmát a megfelelő minőségben egy átfogó szakmai nap alkalmán ünnepelhettük: KÖZÖSEN szakmabeliekkel, márkákkal, forgalmazókkal. A Schwarzkopf Professional 100%-ban jelen volt az eseményen: délelőtti VIP szeminárium, nagyszínpadi look & learn oktatás és egy páratlan showműsor keretében, valamint kreatív standja által is megmutatta legújabb termékeit, szalonszolgáltatásait és a márkában rejlő lehetőségeket. – Olvass tovább, ide kattintva.

 

 

Kövess minket a Facebook is!