Fodrász képzés díjmentesen ONLINE. Hajfestés. Hajvágás. Styling. Termékismeret. Légy naprakész!

Olvasási idő: 3 perc

ASK eAcademy, Schwarzkopf Professional, Bwnet online időpontfoglaló program

 

A divat és fodrászat összefüggése

A fodrászat egy dinamikusan és igazán gyorsan fejlődő szakma, viszont fontos kiemelni, hogy a szakemberek készségeikkel és képességeikkel határozzák meg bevételeik határtalanságát.

A siker kulcsa ebben a gyorsan változó világban, hogy milyen gyorsan tudsz a legújabb trendekre reagálni a mindennapokban. Ez jelen helyzetünkben különösen igaz.

A divat és fodrászat generációk óta karöltve követik egymást, de fejlődésüket a közösségi média kicsúcsosodása tovább gyorsította. A kérdés most az, hogy TE készen állsz arra, hogy szalonodban a legújabb szín- és vágástechnikákkal dolgozz?

“A ’Fast Fashion’ kifejezést az ’Instantaneous Instagram’ (azonnali Instagram hatás) váltotta fel. Amint egy celeb egy új look-ot megoszt közösségi média csatornáján, abban a pillanatban az egész világ tud róla és sokan ugyanazt a hajat szeretnék maguknak… Míg sok iparág zavarba jönne egy ilyen gyorsan változó környezetben, a mi elkötelezettségünk a folyamatos képzés mellett minden szinten, azt jelenti, hogy készen állunk a gyors váltásokra!” – Simon Ellis, a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Kreatív Igazgatója

ASK eAcademy, Schwarzkopf Professional, Bwnet online időpontfoglaló program

 

A JÖVŐ MOST AZ ASK eACADEMY – Fejleszd magad rugalmasan, bárhonnan

Az oktatás és a folyamatos a fejlődés elengedhetetlen és ebben a Schwarzkopf Professional is szeretné támogatni a fodrászokat az ASK eAcademy felülettel, ahol a fodrász képzések online érhetőek el.

A digitalizáció igényeire válaszolva a Schwarzkopf Professional létrehozott még évekkel ezelőtt egy olyan fenntartható és előremutató platformot, ahol a fodrászok olyan tudásanyaghoz juthatnak hozzá teljesen díjmentesen, ami segít nekik mindig egy picit előrébb járni, fejleszti technikai tudásukat és kiválóságukat.

Releváns tartalom egészen az alapoktól a magasabb szintekig: termékismeret, a haj szerkezetéről tudásanyag, színelméletet oktató modulok, kreatív oktató videók és a regisztráltak számára tudásteszt a végén. Az oktatóanyagokat itt találod: https://ask-elearning.com/

 

ASK eAcademy, Schwarzkopf Professional, Bwnet online időpontfoglaló program

 

DIGITALIZÁLÓDJ MA

Lépj be Te is a digitális tudás világába. Élvezd Te is ennek a hatalmas tudástárnak, részletes termékismereti anyagoknak, inspiráló videóknak, tippeknek, ötleteknek minden előnyét online.

A kurzusok bármilyen sorrendben elvégezhetőek, bármikor félbeszakíthatóak és ha szükség van ismétlésre, akkor arra is lehetőség van. A végén a tudásteszt mindenki számára egy tökéletes lehetőség arra, hogy felmérje tudása milyen szinten

Az oldal minden platformon elérhető és könnyedén kezelhető: asztali számítógépen, laptopon, tableten, de akár okostelefonon is – ha éppen csak az van a kezünk ügyében.

 

ASK eAcademy, Schwarzkopf Professional, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Fodrász képzés online- három fő tartalom az ASK eAcademy oldalán

Az ASK eAcademy alapvetően három nagy tartalomra épít, melyek a szalonmunkában elengedhetetlenek:

  • Színek
  • Hajápolás
  • Finish

Mindegyik résznél megtaláljuk a tematikusan felépített oktatást: az alapoktól egészen a haladó szintig. Tudásunkat természetesen tesztelhetjük is – az eredményről a rendszer egy oklevelet is kiállít, melyet kinyomtatva kifüggeszthetünk szalonunkban is.

Próbáld ki Te is programunkat és csiszold tudásod – amikor csak időd engedi és kedved tartja. Az online világban nem kell alkalmazkodnod, az ajtó mindig nyitva áll előtted. Regisztrálj még ma, hogy mihamarabb elkezdhesd a tanulást nálunk. Kattints IDE a programért!

 

ASK eAcademy, Schwarzkopf Professional, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Essential Looks Web, Alkalmazás & Trendriport

Fedezd fel az Essential Looks világát! A trendanyag elérhető internetes böngészőből a www. essentiallooks.com oldalon vagy az Essential Looks applikáción keresztül telefonon vagy tableten egyaránt. Éld át te is, ahogy a trendek életre kelnek a videókon, interjúkon, fotókon és egyéb érdekességeken keresztül. 

Ne felejtsd el követni a @schwarzkopfprohu-t és az Essential Looksot a közösségi médiában a #apassionforhair és #essentiallooks keresőcímkéken keresztül.

 

Ingyenes Essential Looks oktató anyagok

Ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban is azon dolgozik a Schwarzkopf Professional, hogy naprakészen tarthassa tudásotokat és fejlessze kreativitásotokat. Épp ezért döntöttek úgy, hogy MINDENKI számára elérhetővé teszik az ESSENTIAL LOOKS oktató anyagaikat, méghozzá INGYENESEN!  Fedezd fel legújabb hajszín ötleteinket, festési technikáinkat az www.essentiallookscollection.com honlapján!

 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!