tbh – true beautiful honest, a Schwarzkopf Professional első tartós hajfestéke, amellyel autentikus hajszínek érhetők el

Olvasási idő: 3 perc

 

Miért a tbh professzionális hajfesték? 

A Schwarzkopf Professional válaszolni kíván az autentikusságot és a #nofilter szépségtrendeket övező keresletre, ezért hozta létre a tbh professzionális hajfestéket.

– Tökéletesen egyedi, multidimenziós árnyalatok, amelyek játékosan emelik ki a haj természetes mélységeit és magasságait.

b – Bársonyosan autentikus, fényes és púderes árnyalatok, finom, irizáló melléktónusokkal, amelyek kiemelnek és megszépítenek, nem pedig eltakarnak.

– hitelesen őszinte személetmód a formuláink elkészítésénél: 92%-ig természetes eredetű összetevőket és ezeket kiegészítő teljesítményfokozókat használunk.

 

 

Önkifejezés a tbh professzionális hajfestékkel

A tbh – true beautiful honest hajfestékek megőrzik és kiemelik a haj természetes mélységeit és magasságait, ezáltal natúr hatású színeredményt ér el a hajon, akár teljes multidimenziós fedéssel. A tbh – true beautiful honest egy olyan hajfesték, amely bátorítja az önkifejezést. A hagyományos hajfestékekre jellemző mesterkélt ragyogás helyett a tbh – true beautiful honest természetes fényt és egészséges tündöklést kölcsönöz a hajnak.

 

3 színvilág, 26 árnyalat a tbh professzionális hajfestékkel

Bársonyosan púderes árnyalatok, irizáló melléktónusokkal, amelyek a vendégek minden kívánságát kielégítik, a festékanyagok különleges elegyének köszönhetően. A tbh – true beautiful honest professzionális hajfesték szortimentje három különböző színvilágban 26 árnyalatot tartalmaz, amelyek mindegyike ideális társa lesz a fodrászoknak az autentikus hajszínek megalkotásában:

 

  • Natural (természetes): semleges árnyalatok egy leheletnyi csokoládéval (6 árnyalat)

  • Cool (hideg): modern, füstös árnyalatok, amelyek segítenek a haj természetes melegségének semlegesítésében (13 árnyalat)

  • Warm (meleg): káprázatos elsődleges visszatükröződések, amelyeket rózsaszín melléktónusok tompítanak le (7 árnyalat)

 

 

92%-ban természetes összetevők – ez a tbh professzionális hajfesték

Az árnyalatok a Schwarzkopf Professional meglévő számozási rendszerén alapulnak, megkönnyítve ezzel a szakemberek dolgát a vendéghez leginkább megfelelő árnyalat kiválasztásában. Formuláinkat akár 92%-ban természetes eredetű összetevőkből állítottuk elő,
amelyekhez kiegészítő teljesítményfokozókat adtunk annak érdekében, hogy minden esetben megbízható színeket biztosíthassunk. 

Színpigmentek:
A púderes árnyalatú festékanyagaink egy speciális pigment kombinációt (HEP-et) tartalmaznak, amely segít az új allergiás reakciók kialakulásának csökkentésében.

 

50%-al kevesebb ammónia:
Akár 50%-al kevesebb ammóniát tartalmaznak, mint a hagyományos hajfestékek. Ezáltal hatékonyan őrzik meg a haj sértetlenségét, továbbá kellemesebb és lágyabb vendégélményt nyújtanak.

Szőlőmagolaj:
Természetes fényt és egészséges csillogást biztosít.

 

tbh szolgáltatások 

A tbh – true beautiful honest professzionális hajfesték teljes egészében a meglévő karakterjegyek kiemeléséről, és a megszépítéséről szól: azoknak a vendégeknek, akik professzionális hajfestési szolgáltatásokért fordulnak a szalonhoz, minden esetben autentikus konzultációs élményben lesz részük, amelyek káprázatosan egyedi, multidimenziós végeredményekhez vezetnek. Használatával az olyan klasszikus szolgáltatások is elérhetőek, mint: 

  • a sötétítés
  • árnyalás szőkített hajon
  • szín-a-színben festés
  • tőrész festése/árnyalása
  • melírtechnika sötétebb alapokon (akár 3 színmélységgel világosabb)
  • arcforma keretezése világosabb színekkel

Bársonyosan autentikus színeredmények, amelyeket a púderes árnyalatainkkal érünk el. Újítsd meg a stílusodat, vagy vigyél új életet a fakó hajszínedbe a színfrissítéssel vagy tiszta fény szolgáltatással.

 

 

tbh Tone Softener – Árnyalatlágyító extra magas ápolóanyag tartalommal

A szortiment továbbá egy tbh – true beautiful honest árnyalatlágyítót is tartalmaz, amely egy technikai segédeszköz a színfrissítéshez és tiszta fény szolgáltatásokhoz. Bármely más tbh – true beautiful honest árnyalattal keverhető a fakó hajhossz és – végek felfrissítéséhez. Termékeink alábbi összetevői kiemelten magas ápoló hatóanyagokat tartalmaznak:

Argán olaj
A bőrápolásban széles körben használt természetes olaj, amely kiemeli a haj puhaságát, valamint természetes fényt kölcsönöz annak.

Makadámolaj
Az ápoló tulajdonságairól ismert természetes olaj, amely erősíti a haj fényességét.

Sheavaj
Zsírsavakban gazdag természetes összetevő, amely elősegíti a puha hajérzetet.

 

 

tbh professzionális hajfesték az autentikus színekért 

A TBH célja tehát, hogy olyan természetes színszolgáltatást kínáljon, amik szinte észrevehetetlen változást hoznak a külsőben. Olyan vendégeknek, akik éppen csak egy pici plusszra vágynak, ugyanakkor szeretnének hűek maradni az egyéniségükhöz.  

 

 

Olvasd el korábbi cikkünket frizura témában: 
30 lenyűgöző esküvői frizura hosszú hajból képekkel
Kattints! 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!