Kevin Murphy

Kevin Murphy Global Show 2024

Megnézem

Budapest Hair Show

2024

Érdekel

Rendeld elő!

Következő magazin számunkat már Online meg tudod rendelni

Megrendelem

 • Budapest Hair Show- fókuszban az autentikus hajszínek (Schwarzkopf Professional)

  Olvasási idő: 4 perc UTOLSÓ 3 HELY AZ AUTENTIKUS HAJSZÍNEK SZEMINÁRIUMRA! A bwnet.hu bemutatja: BUDAPEST HAIR SHOW. Egy nap, egy este a szakmaiság jegyében kizárólag fodrászoknak! Gyakorlati oktatások. Look & learn képzések. Felejthetetlen show- műsorok. Világmárkák és hazai forgalmazók egy kiállítói térben. Mesés koktélparty. Mindez a szakma jeles hazai képviselőivel és egy nemzetközi sztárfodrásszal. Olvass tovább a limitált férőhelyű oktatás részleteiért!

 • Felfedjük a Schwarzkopf Professional Essential Looks 2019 tavaszi/nyári kollekcióját

  Felfedjük a Schwarzkopf Professional Essential Looks 2019 tavaszi/nyári kollekcióját

  Olvasási idő: 4 perc Lendületesség, érzelmesség és önkifejezés – leginkább e három szóval jellemezhetjük a Schwarzkopf Professional szezonális haj- és divattrendjeit összefoglaló 2019/1. Essential Looks kollekciót. A márka 2019. tavaszi/nyári lookjait a vezető nemzetközi hajszakértőink tolmácsolásában élvezheted – akár most azonnal.

 • Schwarzkopf Professional Innovációs Nap 2019 – megérkezett a képes beszámoló!

  Olvasási idő: 6 perc A Schwarzkopf Professional Innovációs Nap: egy interaktív esemény, ahol a legújabb termékeké, szolgáltatásoké volt a főszerep. Oktatás, szakmaiság egyedi köntösben. A legújabb hajfestékek, styling termékek bemutatkozójának lehettünk szemtanúi, valamint olyan extrém vágási technikákat, és férfi hajformázási trükköket sajátíthattak el a résztvevő fodrászok, amelyek egyértelműen meghatározzák majd a 2019-es frizura trendeket. KÜLÖNLEGES BEJELENTÉS: több, mint félezer fodrász első kézből értesült az együttműködésről, amely teljesen átformálja a Schwarzkopf Professional szalonok életét. Nagy volumenű üzleti támogatás, mely elképesztő lendületet ad a Schwarzkopf Professional márka fodrászatainak. A digitális támogatás és az e-szalonok koncepció küldetése, a fodrászszalonok ütemes növekedése és a személyes márkaépítés mellett a generációs kompatibilitás megteremtése. TBH hajfestékek, Igora Vibrance, extrém frizurák, E-Szalonok és rengeteg kép. Ez vár rád, ha tovább olvasol, hiszen a BWNET csapata ott volt, és mindent dokumentált!

 • Hajfesték eltávolítás a Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover termékével

  Hajfesték eltávolítás a Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover termékével

  Olvasási idő: 3 perc Állítsd vissza a vendéged hajfestési előzményeit és engedd szabadjára a kreativitásodat a Bond Enforcing Color Removerrel: a hajfesték eltávolítást és -korrekciós szolgáltatásokat övező érdeklődés megállíthatatlanul tör előre. A Schwarzkopf Professional erre a keresletre kíván válaszolni a legfrissebb újdonságával, amelynek megalkotása során szem előtt tartották a fodrászok igényeit. Tisztában vannak vele ugyanis, hogy a szakembereknek tiszta és egészséges alapra van szükségük ahhoz, hogy kimagaslóan egyenletes hajszíneket biztosíthassanak vendégeiknek. A hajfesték eltávolítás kíméletes és tápláló lehet a jövőben FibreBond Enforcing technológiával, amely megerősíti a hajrostok kötéseit. Teremts forradalmian egyenletes alapokat hajfesték eltávolítás során a Schwarzkopf Professional Color Removerrel.

 • E-Szalonok- pályázat Schwarzkopf Professional fodrászatok számára

  Olvasási idő: 4 perc A Schwarzkopf Professional Innovációs Nap: egy interaktív esemény, ahol a legújabb termékeké, szolgáltatásoké volt a főszerep. Oktatás, szakmaiság egyedi köntösben. Több, mint félezer fodrász első kézből értesült az együttműködésről, amely teljesen átformálja a Schwarzkopf Professional szalonok életét. Nagy volumenű üzleti támogatás, mely elképesztő lendületet ad a Schwarzkopf Professional márka fodrászatainak. A digitális támogatás és az e-szalonok koncepció küldetése, a fodrászszalonok ütemes növekedése és a személyes márkaépítés mellett a generációs kompatibilitás megteremtése.

 • Kreatív hajvágás képzés Nagy Istvánnal és David Scarnaval- a résztvevő fodrászok szemszögéből

  Kreatív hajvágás képzés Nagy Istvánnal és David Scarnaval- a résztvevő fodrászok szemszögéből

  Olvasási idő: 6 perc A SASSOON Academy volt oktatóinak képzéséhez a Schwarzkopf Professional ASK Academy adott otthont, ahol megfelelő szakmai támogatást és háttérmunkát, magas színvonalú technikai felszereltséget kaptak az oktatók.

 • Karika Zsolt TABUK NÉLKÜL a Schwarzkopf Professional márkához való tartozásról

  Karika Zsolt TABUK NÉLKÜL a Schwarzkopf Professional márkához való tartozásról

  Olvasási idő: 2 perc Karika Zsolt pályafutása során a Schwarzkopf Professional csapatához való csatlakozásával tanulta meg a legfontosabb dolgokat, melyek emberileg és szakmailag is fontos mérföldkövet jelentenek életében: a kollégái elfogadását, egy profi csapat létrehozását együttes erővel, szakmai alázatot, valamint a közös munkában való gördülékeny együttműködést. Számára a Schwarzkopf Professional a múlt, jelen, jövő.

 • Ők az OSiS Made to Create 2018 fodrászverseny magyarországi győztesei

  Ők az OSiS Made to Create 2018 fodrászverseny magyarországi győztesei

  Olvasási idő: 4 perc Az OSiS Made to Create fodrászverseny nemzetközi fotópályázatának magyarországi győzteseit ünnepélyes keretek között hirdette ki a Schwarzkopf Professional. A versenyzők 3 kategóriában pályázhattak: Női, Avantgárd és #RoyalTakeOver. A beérkezett fényképes pályamunkákat végül egy 32 tagú nemzetközi zsűri online szavazás keretein belül birálta el.

 • Együtt a sikeres fodrászokért! VIDEÓinterjú Szofrán Zsolttal

  Együtt a sikeres fodrászokért! VIDEÓinterjú Szofrán Zsolttal

  Olvasási idő: 3 perc Szofrán Zsolt oktató fodrász számára a saját szakmai sikere egyenlő a Schwarzkopf Professional márkával és a fodrászati cégnél zajló munkával, mely változatosságot, megannyi kihívást és felemelő újdonságot tartogatott számára. Szofrán Zsolt videóinterjúban mesél karrierrjéről, a fodrász képzések jelentőségéről és szakmai elismeréseiről.

 • Merész hajszínek egy hajmosással! Tudj meg mindent a BOLD COLOR WASHES színező samponokról!

  Merész hajszínek egy hajmosással! Tudj meg mindent a BOLD COLOR WASHES színező samponokról!

  Olvasási idő: 4 perc A Schwarzkopf Professional ÚJ BOLD COLOR WASHES termékcsaládjának bemutatásával itt az idő, hogy ÚJRA felfedezzük a merész hajszíneket… Te elég bevállalós vagy hozzá?

Legutóbbi hírek

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre

* Kötelező kitölteni

Magazinunk

Tavalyi számunk!

„Hírdetés”