Hajfesték eltávolítás a Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover termékével

Olvasási idő: 3 perc

 

Hajfesték eltávolítás a Bond Enforcing Color Removerrel?

Az alapszíntől függetlenül, minden hajfesték eltávolításnál használható Bond Enforcing Color Remover. A hajfesték eltávolítás gyakran megviseli a haj szerkezetét. A Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover azonban csökkenti a mesterséges pigmentlerakódást, három színmélységig terjedő világosítást biztosít, és megerősíti a hajrostokat. 

 

Káros lehet a hajfesték eltávolítás? 

Ha olyan hagyományos módszerekkel végezzük a hajfesték eltávolítását, mint a szőkítő mosás, gyakran súlyosan károsíthatjuk a hajat: a haj könnyedén porózussá válik, ilyen alapon pedig rendszerint egyenletlen és foltos hajfestési eredményeket kapunk. A Schwarzkopf Professional legújabb innovációjának, a FibreBond technológiának köszönhetően a colouristek úgy érnek el káprázatos eredményeket, hogy nem kell attól tartaniuk, hogy a hajfestési szolgáltatás a hajminőség rovására menne.

Az integrált FibreBond technológia védi és erősíti a hajrostokat, valamint előkészíti azokat az akár azonnali új hajfestő szolgáltatásra – ideális választás azoknak a vendégeknek, akik egyetlen szalonlátogatás alatt el szeretnék távolítani a meglévő hajszínüket és a korábbinál világosabb színt elérni.

A mesterséges pigmenteket kijavítja és a nem kívánt tónusirányokat eltávolítja a tiszta alap megteremtéséhez, maximum 20 perc alatt. A hajfesték eltávolítás második lépése során maximum 10 percben a szakértő fodrászok mélykondícionálják a hajat, mely során tovább erősíti a hajrostokban kialakult kötéseket. Ezt követően tökéletes alapot lehet előkészíteni a korábbitól eltérő árnyalatú hajfesték felviteléhez.

 

 

Schwarzkopf Professional, Bond Enforcing színeltávolító, FibreBond Enforcing, online időpontfoglalórendszer_BWNET

 

Hajfesték eltávolítás könnyedén – Hogyan működik a Bond Enforcing Color Remover?

A két lépésből álló folyamat a krémes elegy egyszerű felvitelével kezdődik, amely a biztonságos hajfesték eltávolítás első lépése. A mesterséges pigmenteket és/vagy kijavítja a nem kívánt tónusirányokat távolítja el a tiszta alap megteremtéséhez, max. 20 perc alatt. A hajfesték eltávolítás második lépése során max. 10 percben a szakértő fodrászok mélykondicionálják a hajat, mely során tovább erősítjük a hajrostokban kialakult kötéseket. Ezt követően tökéletes alapot készítettek elő a korábbitól eltérő árnyalatú hajfesték felviteléhez.

Schwarzkopf Professional, Bond Enforcing színeltávolító, FibreBond Enforcing, online időpontfoglalórendszer_BWNET

 

Hajfesték eltávolítás a profiktól – további információ a Bond Enforcing Color Remover-ről

További tájékoztató  a hajfesték eltávolításról – beleértve a termékkel kapcsolatos részleteket, felviteli útmutatót és oktatóvideót lépésről-lépésre – a Bond Enforcing Color Removerrel megtalálható a Schwarzkopf Professional hivatalos weboldalán: www.schwarzkopfpro.com.

A legújabb fodrászok számára megnyitott tréning lehetőségek már elérhetőek a Schwarzkopf Professional ASK Education szeminárium kínálatában. Olyan újdonságokkal várnak, mint az Innovation Explorer szeminárium, amelynek célja, hogy megismertessen a legújabb termékekkel, technikai eljárásokkal és a hajfestésben rejlő számtalan kreatív lehetőséggel.

 

 

Ez is érdekelhet: 
Tbh – true beautiful honest, a Schwarzkopf Professional első tartós hajfestékkollekciója, amellyel autentikus hajszínek érhetők el

Kattints!

 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!