GYIK

Biztonságos az oldalon regisztrálni?

Igen, biztoságos, adataidat a legnagyobb diszkrécióval kezeljük. Az adatokat csak a szolgáltatás teljesítése céljából használjuk fel és kérés esetén töröljük.

Hogyan működik az online foglalás?
A regisztrációt követően a bwnet.hu olalon is elhelyezett ÁSZF alapján, felelősségteljesen lehet online időpontot foglalni.
Kapok emlékeztetőt az időpontomról?

Igen, az online lefoglalt időpontokról minden esetben kap a vendég emlékeztető üzenetet, sms és/vagy email formájában. Kivétel, ha a vendég a regiszrtáció során az sms szolgáltatást nem kéri, vagy a napi sms/email emlékeztető üzenetek kiküldése (18h) után foglal időpontot.

Tudom módosítani vagy le tudom mondani az időpontomat?

Az online lefoglalt időpontokat a szalonok által beállított, a szalon profilokon feltüntetett foglalási rend alapján lehet módostani vagy lemondani.

Időpontomat be tudom szinkronizálni a google naptáramba?

Igen, az online lefoglalt időpontokat bwnet.hu profilodon a  foglalásaidat tartalmazó menüben szinkronizálhatod google naptáradba.

Külföldről is tudok foglalni?

Külföldi telefonszámmal is tudsz regisztrálni és időpontot foglalni. Ha elakadtál írj az info@bwnet.hu címre és segítünk.

Tudom értékelni a szolgáltatást?

A szolgáltatókat és a szolgáltatások minőségét is tud értékelni. A teljesült foglalások után, email-ben értesítünk az értékelés lehetőségéről. Bwnet.hu profilodra bejelentkezve tudsz értékelést létrehozni.

Tudom törölni a regisztrációmat?
Adataid törlését írásban kérheted az info@bwnet.hu címen és maximum 48 órán belül törljük.
Hogyan kaphatok több információt a szalonokban használt márkákról?
Iratkozz fel hírlevelünkre és tudj meg még többet márkáinkról, új szolgáltatásainkról, kiemelt ajánlatainkról.