Márkaváltás: a Lukovics család a Schwarzkopf Professional termékeit választotta

Olvasási idő: 3 perc

 

28 év. Valóban hűséget jelképez ez a szám. Mi az oka, hogy ennyi idő után terméket cseréltetek minden fronton: hajfestést, ápolást, szalonszolgáltatást illetően a Lukovics Fru-fru szalonban?

Igen, minden fronton egy számunkra új, professzionális fodrászati márkával kezdtünk el dolgozni 2018 nyarán. Folyamatosan figyeltük a Schwarzkopf Professional termékcsalád fejlődését és egy óriási változást láttunk benne, ami minket arra ösztönzött, hogy márkát váltsunk. 

Úgy véljük, hogy jelenleg a legdinamikusabban fejlődő márka, mely maximálisan egyénre szabott szolgáltatásokat tud biztosítani és fodrászként nekünk is megadja a teljeskörű támogatást: termék vonalon éppúgy, mint stabil szakmai háttérben, legyen szó oktatásokról, fejlesztésekről, vagy épp vendéggel való kommunikációról.

 

Kijelenthetjük, hogy átfogó képetek van a fodrászcikkek világában. Miért esett a választás a Schwarzkopf Professional-re?

A Schwarzkopf Professional számára fontos minden partner elégedettsége. A már meglévő fodrászok és szalonok mellett, nagy hangsúlyt fektetnek az újonnan márkához csatlakozó, vagy átigazoló fodrászszalonokra is. Ez elképesztően pozitív, hiszen a márka számára fontos a fodrászszalonok intenzív fejlődése, mert ez a közös siker alapja. Számunkra ez igazán pozitív.

Nagyszerűen összefogják a csapatot és már a nulladik perctől partnerként tekintenek a fodrászokra. Az ASK Akadémia oktatásain és annak minőségén, szakmaiságán keresztül megismerhettük az anyagokat. Ezt követően egyértelművé vált számunkra, hogy ez lesz az utunk. 

Dinamikusan fejlődik a termék, valamint a képzés és a fodrászok felé való tájékoztatás is egy új irány.

 

 

Schwarzkopf Professional Lukovics, Schwarzkopf Professional Fodrászat, Schwarzkopf Professional Termékek, Schwarzkopf Professional BC Fibre Clinix, Schwarzkopf Professional Hajápolás, Online időpont foglaló program_BWnet

 

Milyen segítséget kaptok a Schwarzkopf Professional részéről?

Alig néhány hónapja zajlik a közös munka, mégis megannyi tapasztalat van már mögöttünk. Szofrán Zsolttól több alkalommal átfogó képzést kaptunk a különböző termékeket, valamint kommunikációt illetően. 

 

Mik az első tapasztalatok az anyagokkal? Festékek, ápolók, termékújdonságok: melyek a személyes kedvencek? 

Abszolút pozitív minden tapasztalat, festékek, ápolók, termékújdonságok könnyen tanulhatóak számunkra és valóban működnek. 

Különösen kiemelnénk: a szőkítőket, a BlondMe egy csoda! Olyan dolgokat tapasztalunk, amit eddig nem és ez nagyszerű érzés. 

 

Hogyan kommunikáltátok a változást a vendégek irányába? Hogyan reagáltak a Schwarzkopf Professional anyagaira?

Vendégeink bíznak a szaktudásunkban, elfogadják ajánlásunkat és bizalommal fogadják az újdonságot.

Természetesen észreveszik a pozitív változást, hisz a végeredmény magáért beszél. Az illat és a haj ápoltsága teljesen más, a fénye maga a fantasztikum.

Egy remek újdonságot vezettünk be a szalonba, ez a BC Fibre Clinix maximálisan egyénre szabható szalonkezelés. Minden vendégünk hajminőségét vissza tudjuk állítani eredeti, natúr állapotába. Vendégeink imádják! 

 

Schwarzkopf Professional Lukovics, Schwarzkopf Professional Fodrászat, Schwarzkopf Professional Termékek, Schwarzkopf Professional BC Fibre Clinix, Schwarzkopf Professional Hajápolás, Online időpont foglaló program_BWnet2.jpeg

 

MEGÉRKEZETT A HAJÁPOLÁS TELJESEN ÚJ KORSZAKA: 
BC FIBRE CLINIX- MÁR A LUKOVICS CSALÁD SZALONJÁBAN IS

Eljött az idő, hogy megtapasztald a Schwarzkopf Professional valaha volt legintenzívebb regeneráló teljesítményét.

A BC Fibre Clinix mérföldkövet jelent a haj regenerálásában: minden hajtípusra maximálisan egyedi- szalon-exkluzív szolgáltatás.

Vendégeink akár hatvan napig megőrizhetik a BC Fibre Clinix szolgáltatások pozitív eredményeit a BC Bonacure hajápoló termékcsalád rendszeres otthoni használatával, amely tökéletesen illik az ajánlott BC Fibre Clinix Booster szalonkezeléshez.

1. Felépítés az alapoktól – 3-dimenziós kötéseket képez a hajszálak belsejében 

2. Hibátlan felszín, regenerálás –  jobb kezelhetőség és ragyogó hajfény, a haj külső és belső sérüléseinek helyreállítása

A kötéserősítés új generációja a BC Fibre Clinix által növeli a haj rugalmasságát és ellenállását, ezáltal az akár 10x erősebbé válik. 

Schwarzkopf Professional Lukovics, Schwarzkopf Professional Fodrászat, Schwarzkopf Professional Termékek, Schwarzkopf Professional BC Fibre Clinix, Schwarzkopf Professional Hajápolás, Online időpont foglaló program_BWnet

 

 

Kövess minket a Facebook is!