Ilyen még nem volt! BlondMe Men Show- Szofrán Zsolttal a kulisszák mögött

Olvasási idő: 3 perc

 

Fókuszban a: ‘Szőke Férfiak’

A BlondMe Men Show művészeti koncepcióját Szofrán Zsolt és Bódis Richárd álmodtátok meg. A Schwarzkopf Professional kreatívjai a szőke haj “sokszínűségét” és határtalan lehetőségeit mutatják be, eddig soha nem látott formában. A frizurák elkészítésében a kulisszák mögött barber vonalon Beke Balázs, Balogh Tamás, szőke színek tekintetében Zsekov Kati, Nagy Erika, Blanke Dávid és Márity Péter is támogatták szakmai tudásukkal a produkciót.

Kerülj beljebb a kulisszák mögé

“Mi a Schwarzkopf Professional-nél hiszünk a folyamatos megújulásban. Vérünkben van a fodrászat iránti szenvedély, a szüntelen megújulás, dinamizmus. Partnereink visszajelzései alapján méltán lehetünk büszkék a BlondMe termékeinkre, hiszen az egyetlen kifejezetten szőkéknek szóló márkáról van szó.”- árulta el Zsolt.

 

BlondMe- a márka, ami által minden vendég számára megalkotható a hozzá illő szőke hajszín. A szőke sokkal több, mint egy hajszín. Minden nő és férfi vágyát egy színben, mégis megannyi árnyalatban közvetíti.

 

Elképesztően egyedi

A Schwarzkopf Professional elérhetővé tette a szőke, mint ikonikus hajszín világát egy trendteremtő show keretében. A Barber Battle Budapest Döntőjét követően egy parádés bemutató keretében hívták életre közel ezer fodrász előtt a szőke hajszín határtalanságát, amit akár egy férfi is viselhet a hétköznapokban.

 

blondme men show, barber battle budapest, beauty world net

BlondMe Men Show a Barber Battle Budapest Döntőjén

“Hordható. Rebellis. Formabontó. Minden szabályt felülíró. Minden, ami a stílusos férfi védjegye egy este a színpadon.

 

A BlondMe márka bevezetése óta elképesztő sikereket arat a fodrászok és vendégeik körében egyaránt.  Eddig sehol nem látott formában kívántuk megmutatni azt, ami a Schwarzkopf Professional világában rejlik. Kreativitás, kaland, megújulás, lüktető érzelmek, precizitás.

 

Amit oktatásaink során minden fodrász kolléga számára elmondunk, az a BlondMe Show-ban mind megvalósítani kívántuk. Követendő példaként mi magunk is feszegetjük saját kreatív határainkat, kiléptünk komfortzónánkból és ismét megújultunk. A közönség számít valamire, formákban, színekben. Úgy gondoltuk, legyen egy különleges, “nem hétköznapi”, egyben izgalmas tematikája a bemutatónak, ami méltó koronája a Barber Battle Budapest rendezvényének. “- mondta Szofrán Zsolt.

szofrán zsolt fodrász, bódis richárd fodrász, schwarzkopf professional, blondme men show, online időpontfoglaló program_bwnet

A Barber Battle Budapest 2018 Programja*

19:00 Kapunyitás, vendégérkezés

19:55 Megnyitó

20:00 Döntő I. kör

21:10 Döntő II. kör

22:15 Közönség verseny

22:30 Döntő III. kör

23:35 BlondMe Men Show

23:50 EREDMÉNYHIRDETÉS, Finálé

00:00-05.00 After Party Nigel Stately, Toto Jr., Dj Smiths, Marosfalvi

 

Dátum: 2018. október 6.

Helyszín: Symbol Budapest, 

Budapest, Bécsi út 56, 1036

 

Vásárold meg jegyed a Barber Battle Budapest 2018 fodrászversenyére

A normál jegyek 80%-a elkelt!

VIP Jegy: SOLD OUT

VIP+asztal jegy: SOLD OUT

 

Normál jegy- 80% elkelt

20.00-egész éjjelig: 3500 Ft

Tartalma: 2db italkupon mely beváltható: 2 féle sör kóstolására/ 2 féle whiskey kóstolására 

Tovább a jegyvásárlásra (kattints)

 

 

Kövess minket a Facebook is!