Nemzetközi fodrászverseny, aminek dobogóját magyarok uralják! NEVEZZ Te is!

Olvasási idő: 4 perc

 

Alkoss szabadon! Add le fotópályázatod!

Páratlan magyar siker! Ilyen még sosem volt, hogy ugyanazon a nemzetközi fodrászversenyen kétszer egymást követő évben egy azon ország nyeri meg az elsőnek járó díjat. Magyarországnak ez sikerült, idén légy Te Közép-Kelet Európa legjobb fodrásza! A lehetőség adott.
 

Az OSIS Made to Create fodrászversenyen Barcelonában Beke Balázs, majd egy évvel később Berlinben Soós Violetta hozta el a legjobbnak járó díjat. Violetta a két verseny alatt összesen négy díjat nyert a verseny keretében! Ismerd meg hasznos tippjeiket a sikeres versenyzést illetően!

 

Nemzetközi döntő- irány London!

A magyaroszági kategória győztesek képviselhetik hazánkat az OSIS Made to Create fordászverseny döntőjén, ami 2019 tavaszán kerül megrendezésre Londonban. A versenyen kívül különböző szakmai programok is várnak a fodrászokra.

 

Az OSiS Made to Create fodrászverseny fotópályázatának előnyei

A fodrászverseny fotópályázat keretében zajlik, ez az egyik legkedveltebb verenyzési forma, hisz kitétel, hogy a frizurának kell a középpontban lenni, de a fodrászok igénybe veszik sminkesek, stylistok és fotósok segítségét, így a pályázat egy teljesen egységes kreatív munka eredménye.

A másik ok, amiért a fodrászok szeretik az OSiS Made to Create fodrászversenyt, hogy a pályamunkát elég egyszer elkészíteni, a fotózás erejéig, utána nem szükséges újra megalkotni a frizurát.

 

made to create, osis+, osis+ made to create, osis+ made to create 2018, schwarzkopf professional, bwnet, beauty world net

 

Az OSIS Made to Create verseny célja

A minél maibb és extrémebb frizura styling elkészítése. A fodrászok egy fotópályázat keretében mérettetik meg tudásukat három kategóriában. Az országos győztesek pedig a nemzetközi versenyen is részt vesznek. Idén a „Styling / IGORA #RoyalTakeOver”, „Női” és „Avantgárd” kategóriákban lehet indulni.

 

Az OSIS Made to Create 2018 nyereménye

Szakmai inspirációs út Londonba az Osis Made to Create rangos nemzetközi döntőjére teljes ellátással.

A zsűri a magyarországi indulók közül mindhárom kategóriában egy (1) nyertest választ. A magyarországi három (3) nyertes fodrász továbbjut a régiós döntőbe. Az utazás, szállás, teljes ellátás és a programok biztosítottak számukra.

Londonban szakmai programként 2x 3 órás Look&Learn szemináriumon való részvétel is a nyeremény része, ahol az egyik szeminárium keretein belül a híres Hooker&Young csapat inspirációs munkái lesznek láthatóak. Ezt személyesen Gary Hooker & Michael Young részvételével álmodták meg, illetve Richard Ashforth a SACO Akadémia kreatív igazgatója fogja személyesen tartani a másodikat a fodrász kollégák számára.

Ezen kívül mindkét csapat a díjátadó gálára egy-egy méltán eredeti show műsorral készül.

 

A régiós döntő nyerteseit nemzetközi zsűri fogja kiválasztani a londoni döntőn, kategóriánként egy főt, akik egy serleget és ingyenes részvételt nyernek az Schwarzkopf ASK Education nagyértékű 2019-es nemzetközi képzésére.

 

osis made to create, beke balázs, soós violetta, fodrászverseny, schwarzkopf professional, bwnet, beauty world net

 

Most rajtad a sor, hogy megmutasd, ami a fejedben és a kezedben van! 

Hódítsd meg először az országot, majd Közép-Kelet Európát! Beke Balázs és Soós Violetta sikersztorija igazolja, hogy sikerülhet megvalósítani az álmaid!

"Mit adhat a versenyzés? Utat, amely rengeteg élményt tartogat. Kihívást, hogy ne rekedj meg. Büszkeséget, önbizalmat." – Beke Balázs

Mi sem tudunk mást tanácsolni, mint Balázs: Jelentkezz most, irány London!

 

 

Tippek Soós Violettától a fodrászverseny indulói számára

Soós Violetta, aki páratlan szakmai sikert aratott Barcelónában az OSIS Made to Create fodrászversenyen, megosztott velünk 3 tippet, amit ő maga is szem előtt tartott pályamunkája elkészítése során:

 

1. tipp

"Amit megfigyeltem az OSIS Made to Create fodrászverseny nemzetközi győzteseinél az egyértelműen az volt, hogy nagyon aprólékos és precíz munkát végeztek. A fotókon is minden hajszál a helyén kell, hogy legyen, nem lehetnek kiálló tincsek, vagy apró hibák. Igazán  részletekbe menő felkészülést igényel a fodrásztól. Ez nagyon fontos, mivel képszerkesztő programok használata nem megengedett a fotópályázat során."

2. tipp

"A versenyző igyekezzen minél látványosabb összhatást elérni és a pályamunkája legyen egységes, ám egyben feltűnő."

3. tipp

"Éppoly nagy jelentősége van a modellnek, a tökéletes sminknek és a kiegészítőknek, mint a frizurának. "

 

"Arra buzdítom a fodrász kollegáimat, akik éreznek magukban egy kis kreativitást, hogy indujanak az OSIS+ Made to Create fodrászversenyen, mert minden szempontból csak nyerni lehet!" -mondta Soós Violetta.

 

Itt a lehetőség, hogy megmutasd kreativitásod! Idén 3 kategóriában lehet indulni az OSIS Made to Create fodrászversenyen: „Styling / IGORA #RoyalTakeOver”, „Női” és „Avantgárd”.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 30.

 

osis made to create, beke balázs, soós violetta, fodrászverseny, schwarzkopf professional, bwnet, beauty world net

 

OSIS Made to Create fodrászverseny jelentkezésének lépései

Az OSIS Made to Create fodrászversenyen három kategóriában indulhatsz:„Styling / IGORA #RoyalTakeOver”, „Női” és „Avantgárd”.

 

1. Lépés

A fodrászversenyre való jelentkezés feltétele, hogy vásárolj egy OSIS Session Label kezdőcsomagot  és a vásárlást igazoló blokkot, illetve számlát őrizd meg!

A kezdőcsomagért keresd fel a legközelebbi Schwarzkopf Professionel területi képviselőd.

2. Lépés

Regisztrálj néhány perc alatt az OSIS Made to Create fodrászverseny internetes oldalán ITT.

3. Lépés

Készüljön egy "előtte" fotó a modellről (Paraméterek:  min. 10 MP, 300 DPI, max. 5 MB.)

4. Lépés

Készüljön 3 kép a modellről, mindegyik különböző nézőpontból.

Vedd igénybe profi fotós, sminkes és akár stylist segítségét!  

FONTOS: A képeken frizurának kell a fókuszban lennie és számítógépes utómunka nem végezhető, ez azonnali kizárással jár.

5. Lépés

Töltsd fel IDE a pályaművet, feltöltéskor jelöld meg a stylinghoz használt terméket.

 

A teljes pályamű leadási határideje: 2018. szeptember 30.

 

Regisztrálj már ma az OSIS Made to Create fodrászversenyre!

 

 

Kövess minket a Facebook is!